dinsdag 24 april 2012

Het begon met een salamander

Dylan had een goed idee,hij wilde graag een salamander!! Ach,domme moeder,ik zei,"oke",niet wetend wat de gevolgen zouden zijn.
In de dierenwinkel was wel een salamander,zijn zwembad stond al klaar op Dylan zijn bureau,ach,dat kon niet,het water moet eerst twee weken staan voordat malle sander erin kon.
De lol was eraf......... Een hagedis !! Das pas gaaf! Lang leve internet,google brengt je overal.
Een hagedis met terrarium,ja,dat was het volgende idee.
Ook marktplaats is al ontdekt door mn zoon. Een roodkeel hagedisachtigding,na drie mailtjes heen en weer,helaas,verkocht,verkocht?? Nou dat is dan mooi belachelijk. Maar deze jongen is een slimmerd,dan maar een baardagaam,typerdetyp,goggledegoogle,YESS.Marktplaats op het ene scherm,routeplanner op het andere,want ja,oudersssss,die willen niet "even"naar Rotterdam voor de nieuwe allerbeste vriend van je kind.Tzum,niet te ver,terrarium en twee baardagamen,dat moet goed zitten,helaas.kijkers,kopers,weer mis.Dylan typt steeds sneller en praat steeds luider.Het moet lukken!
Emmeloord!!! hmm,ach,nou ja,dat is te overzien,vooral omdat Pa best mee kan,welke vrouw koopt nou een baardagaam,ik ben allergies voor alles met baard.
Bellen,bieden,bonus! Wat niemand toen nog wist waren de afmetingen van het terrarium.
1,85M!! Oke,kar lenen van de buurman,dat het rechterknipperlicht links knipperde en andersom mocht Dylan zijn pret niet drukken. Adam woont dus nu bij ons,Eva was overleden,Dylan zijn liefde moet nu genoeg zijn. Gossie,wat is ie blij,nm mannetje.En wij? Wij moeten nog even wennen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten