woensdag 7 augustus 2013



Vandaag is buurman jarig, samen met een buurvrouw,haar dochter en buurmeisje gaan we op visite op hun vakantie adres. Na alle heerlijke zonnige dagen is het nu een beetje een trieste dag, al snel na aankomst begint het dan ook te regenen. We schuiven in onder de parasol, koffie en taart, de meiden gaan vissen, ze zitten droog in de boot. De andere dochter van buurman (en buurvrouw) komt ook,samen met haar vriend.
Tom arriveert met Stacy,Tess en Lea. vijf volwassenen, zes pubers,twee honden,een grote en een kleine boot,twee hengels, op een regenachtige dag. Bedenk je verhaal...........dat zou heel deprimerend kunnen zijn.

Zwemmende pubers,en buurman, twee vijfenveertig plussers in een roeiboot, een hond die het water in rolt en een dochter die hond er weer uit trekt, een amerikaan die niet kan roeien, een gierende puber die nog nooit een vis gevangen heeft,  autist krijgt vis bijna tegen het  hoofd, ........zo ging het verhaal, ik was erbij, wat kan het leven op een regenachtig dag toch heel mooi zijn. Ik heb in lange tijd niet zo gelachen!!


1 opmerking: