maandag 5 maart 2012

Papieren kind

Onze Tess is bijzonder,heel bijzonder,een aanwinst voor de maatschappij,zeker niet gemiddeld,een kind waar we veel van kunnen leren,een kind met bijzondere behoeften,dat hoeft van haar niet zo,dat wordt haar opgelegt door de maatschappij,iets minder snel dan gewenst (voor de maatschappij)maar bijzonder geduldig,om voor Tess iets voor elkaar te krijgen zijn papieren nodig,veel papieren,niet omdat Tess dat wil,omdat de maatschappij dat wil,een kind op papier,veel papier,een papieren kind.
Nu wij alles op papier hebben van onze Tess,zeg maar gewoon,Tess,zegt de minister,wij doen niet meer mee! Ik zou zeggen BEDANKT!!! (de papier versnipperaar kan de capasiteit niet eens aan)

2 opmerkingen:

  1. Haha Tess , wat een prachtige tekst heb je op je t-shirt staan. En de kleur is helemaal top! Belachelijk dat ze zulke regels hebben gemaakt en bedacht en niet eens goed nadenken dat ook' " papieren" kinderen recht op alles hebben, en ook willen leren en wonen net zoals andere kinderen.Daar is dan geen geld voor. Belachelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kunnen die "papieren" kinderen niet ff een paar dagen bij die beste mensen door brengen.. weten ze ook es hoeveel er geregeld moet worden voor ze.. Te Belachelijk voor woorden dit.... Maar Tess het shirt staat je GE-WEL-DIG!!!!

    BeantwoordenVerwijderen