woensdag 20 juli 2011

een mooie dag

Wat een heerlijke dag gister,dat is toch weer een voordeel van gebrek aan familie.We nodigen elk jaar mensen uit die een rol spelen in ons leven,er zijn mensen die "altijd"al komen,mensen die ons gezin hebben zien groeien. Om te blijven hangen moet je van goede huizen komen, soms kom je met de zonnebril op en andere keren moet je de zon komen brengen,in mijn ogen zijn dit de "bijzondere"mensen.
Dan sluiten zich mensen aan,sommigen rennen al snel gillend weer weg,andere kijken het even aan en besluiten dan zachtjes achteruit lopend om stil te vertrekken.Ook zijn er mensen die blijven komen,mensen die als er iemand gilt,schreeuwt,gekke dingen zegt of doet gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren. Ik hoef geen moeite te doen om er iets van te maken wat er niet is,geen excuses te verzinnen, en vervolgens is een feest dan gewoon een heel gezellig feest!! Iedereen eet,drinkt (wel even zelf pakken) praat (wel af en toe met onderbreking),s,avonds kijk je terug en denkt dan,goh,gezellig!!

En dat was het heel gezellig!!! Ik ga nu zwemmen,vervolgens ga ik er van uit dat ook vandaag,deel twee van Tess haar verjaardag gezellig word! Iedereen is lekker thuis,even geen school vandaag,deze moeder wil geen kinderen uit bed moeten halen en brood bakjes maken.

2 opmerkingen:

  1. wij hebben in elk geval genoten gisteren..
    we zijn niet gillend, stilletjes, oid weer vertrokken... :-)
    de meiden hebben zich ook vermaakt...
    jullie zijn super!!! :-)
    tot het volgende feestje...
    tût de smiten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve San!

    Zo hoort het! GENIETEN! Fijn om te horen dat jullie een leue dag hebben gehad en ik neem aan dat het woensdagmiddag ook zeer gezellig was. Volgende verjaardag zijn wij gewoon weer van de partij hoor!! Enne die van Tess vieren we nog ff uitgebreid op de camping.

    Dikke kus Griet

    BeantwoordenVerwijderen