dinsdag 4 oktober 2011

Godsallemaggie!

Je herkent het vast,je "moet"nog van alles,kind komt ziek thuis,gelukkig slaapt hij direct op de bank,dat is lekker rustig voor een kind dat nooit stil is,toch steeds even kijken,gaat het wel goed?
Eten maken,hond uit,opruimen,ziek kind dat niet eet wil wel thee,en een paar dropjes voor zn zere keel,dochter ook niet fit,klaag,steun,kreun.gelukkig kijkt kind tv,praat nog steeds niet,gauw de computer opstarten,misschien nog iets doen voor school? Dochter wil in bad,kijken of er nog iets "lekkers "is voor in bad,bad aan,zoon is koud,slaapzak over hem heen,rug van dochter insmeren,mail beantwoorden,halverwege verslag,zoon douchen,is moe en wil slapen,dat is wel weer lekker rustig en op tijd,dochter wil kruik,zoon slaapzak,knippen,plakken op de computer,shit,verkeerd bestand,knippen en plakken wordt niets,gossie moet toch kunnen? Snel verslag schrijven,sturen naar medeleerling,reactie,reactie terug,zoon moet nog kus en knuffel,LEKKER,warme lippen,dochter paracetamol,goed idee,knippen en plakken,gelukt!het is al tien uur,morgen vroeg opstaan,o jé,toets nederlands,laptop mee,gossie zware tas,gelukkig dikke spierballen,effe chille,paar slaappille!!

1 opmerking:

  1. Hi,

    Er is een nieuw, informatief blog over de AWBZ. Hierop heb ik een link naar jullie site/blog gezet. Hele nuttige informatie. Ik zou het leuk vinden als jullie mijn blog ook wilden opnemen.

    http://de-awbz.blogspot.com/

    groeten en bedankt,

    Bertus
    Twitter: @deawbz

    BeantwoordenVerwijderen