maandag 22 augustus 2011

Vandaag

Vanmorgen kwam mijn collega op bezoek,ze had haar twee kindjes mee,het was een leuke ochtend,wat een schatjes en wat kan ik van ze genieten! Dat vind ik mooi,want op mijn werk zal ik er moeten zijn voor veel van deze prachtige mensjes.Als ik niet meer met liefde, passie en respect  met de kinderen zal kunnen omgaan,ga ik ander werk zoeken! Gelukkig is dat niet aan de orde,dat zou ook niet "handig"zijn nu ik net de opleiding,Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 (gossie,klinkt wel héél interessant,mn moeder zou trots op me zijn,......als ik het haal) ga doen. Vanmiddag had ik een gesprek op mijn werk over het ,hoe nu verder.
Ik had daar al veel over na gedacht, school is een feit,ik ben ingeschreven,aan genomen,heb de boeken in huis en ik heb betaald.Ik ga nu in de maand september "meelopen",op de groepen,ik wil naar de kinderen kijken en ze opnieuw leren kennen,gelukkig ben ik in die positie.In Oktober wil ik dan weer twee dagen gaan werken,één dag naar school en twee dagen om aan mijn school opdrachten te werken.Of het gaat lukken?
Dat moet!! Of het nu links om of rechts om gaat,ik wil in Juli mijn school afronden.Gespannen ging ik naar het werk,vind ik het nog leuk? Ik was het hek nog niet in of ik werd begroet door een ventje van de BSO,hé.jij werkt hier toch? Kom je weer terug? Kom je dan bij ons? Kereltje,wat heb je mij een heerlijk welkom gegeven!! Het voelde gelijk goed,ook mijn collega,s reageerden alsof ik nooit was weg geweest,"goh,we hoorden bij het hek al dat je er was,gezellig". Een warm bad,zo voelde het!!
Het gesprek was meer een formaliteit,we zien wel hoe het komt.zo ga ik er ook aan beginnen,rustig aan.

Morgen komt Tom thuis,we zien hoe dingen gaan,one step at the time!

1 opmerking: